Mayka Hoogeboom wint Dutch Amateur Championship (Foto: PR).

Mayke Hoogenboom wint tweede golftoernooi op rij

Na het nationale kampioenschap heeft Mayke Hoogenboom uit Voorschoten dit weekend ook het Dutch Amateur Championship op haar naam geschreven. Op de Eindhovensche Golfclub bleef ze de nummer twee, Daphne van Son, 7 slagen voor.

Het toernooi bestond uit vier rondes (72 holes) maar door een heidebrand in de omgeving werd het voor de zekerheid ingekort naar 54 holes (3 rondes).

Mede dankzij de overwinning wordt Hoogenboom nu uitgezonden naar het WK voor landenteam, meldt de Voorschotense Krant. Dit wordt gehouden in de buurt van Parijs waar ruim vijftig landen strijden om de wereldbeker.

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×