(Foto's: Emile van Aelst).

EL CID-informatiemarkt goed bezocht

Na de start van de EL CID-week op de Lammermarkt gingen de eerstejaars en hun mentoren maandag richting twee Leidse parken. In het Plantsoen en het Van der Werfpark werd gezamenlijk geluncht.

Aansluitend werd in het marktgebied op en rond de Nieuwe Rijn en de Botermarkt de jaarlijkse informatiemarkt gehouden. Daar presenteerden vele tientallen verenigingen zich aan de nieuwe Leidenaars. Het ging daarbij om allerlei maatschappelijke organisaties, politieke partijen en tal van studieverenigingen en studenten(sport)verenigingen.

Dinsdagmiddag houden de studentenwatersportverenigingen hun eigen watersportmarkt in het Huigpark. Daar presenteren de clubs zich niet alleen met informatiestands, maar er worden ook demonstraties gegeven. Later in de middag is er nog het springkussenfestival Wipe Out en dinsdagavond staat het traditionele voorzittersdebat gepland, waarbij de voorzitters van de studentenverenigingen met elkaar in gesprek gaan. Aansluitend is er de ‘Veelzijdige Verenigingen Avond’.

 

Leiden Maatschappij Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×