Sleutelstad zoekt redactieleden voor cultuurprogramma

Voor ons wekelijkse programma Cultuur071 is Sleutelstad op zoek naar versterking van de redactie. Het programma is sinds 2012 elke zaterdag op radio en tv te volgen tussen 10.00 en 12.00 uur. De redactie bestaat uit een groep cultuur- en kunstliefhebbers uit Leiden en omgeving, waarvan er enkele na jaren trouwe dienst hebben aangegeven te stoppen. Dus nieuw bloed is welkom.

De overgebleven redactieleden zijn alle drie man, dus voor een evenwichtige samenstelling zou het leuk zijn om niet alleen reacties van mannen te krijgen. En jongeren zijn zeker ook welkom. De werkzaamheden bestaan uit het (bij toerbeurt) medepresenteren van het programma, het houden en voorbereiden van interviews met gasten (denk aan vertegenwoordigers van theaters, musea, amateurgezelschappen, orkesten, dichters, schrijvers, musici, schilders, festivalorganisatoren en nog veel meer) of het maken van reportages over culturele zaken die in de Leidse regio plaatsvinden.

Het gaat om vrijwilligerswerk, maar het is wel heel leuk en leerzaam. Interessante gasten, een professionele studio-omgeving en fijne collega’s. Cultuur071 biedt de mogelijkheid om meer te weten te komen over de culturele rijkdom van Leiden en omgeving en biedt tevens de mogelijkheid om je interviewvaardigheden te vergroten.

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar cultuur071@sleutelstad.nl, je wordt dan uitgenodigd voor een oriënterend gesprek.

Cultuur Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×