Gratis energiescans voor Leidse horeca

Duurzame Horeca Nederland biedt aan horecaondernemers uit Leiden in totaal vijftien gratis energiescans aan. Met de scan krijgen de ondernemers inzicht in kansen om energie en geld te besparen in hun bedrijf.

Een adviseur van het bureau Klimaatroute onderzoekt de kansen voor energiebesparing en het duurzaam opwekken van energie. Vervolgens wordt een digitaal rapport opgesteld, waarmee bijvoorbeeld restauranthouders aan de slag kunnen. Daarna begeleidt en adviseert de adviseur de ondernemers een jaar lang zonder verdere kosten. Het gaat dan om het uitvoeren van  van de voorgestelde besparingsmaatregelen, advies over duurzame investeringen, het aanvragen en beoordelen van offertes en de fiscale mogelijkheden en subsidies.

De inschrijving is open voor horecaondernemers die nog niet eerder hebben deelgenomen aan een gratis energiescan. Meer informatie over de aanmelding staat op  duurzamehorecanederland.nl/energie/gratis-energiescan-leiden. Duurzame Horeca Nederland werkt voor de gratis energiescans samen met de gemeente Leiden.

Duurzaamheid Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×