(Foto: Voorschotense Oldtimer Vereniging).

Deelnemers gezocht voor 27e Voorschotense Oldtimerdag

De organisatie van de Voorschotense Oldtimerdag is op zoek naar autobezitters die op zondag 11 september hun klassieke auto tentoon willen stellen. Na een tocht door de regio zijn de auto’s uiteindelijk in de Voorstraat in Voorschoten te bewonderen. Een jury kiest de mooiste, meest bijzondere of aparte combinatie van deelnemer en oldtimer.

Deelnemers gaan ’s ochtends vanaf Landgoed Voorlei in Leidschendam van start met een puzzelrit van ongeveer 50 km. Om 12.00 uur finishen ze in de Voorschotense Voorstraat. Vanaf 13.00 uur is publiek daar van harte welkom om de opgestelde klassieke auto’s, kleinere vrachtwagens, motoren  en (brom)fietsen te aanschouwen.

De mooiste, meest bijzondere of aparte combinatie van deelnemer en oldtimer worden beloond met een prijs. De prijsuitreiking is om 15.30 uur in de Pagodetent op het Treubplein.

Deelnemers kunnen zich tot 5 september aanmelden door een email te sturen naar secretaris@vovnieuws.nl.

Cultuur Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×