Groene Lintjes. (Foto: GroenLinks Leiden).

Groene Lintjes worden weer uitgereikt, GroenLinks zoekt duurzame initiatieven

GroenLinks Leiden reikt ook dit jaar weer Groene Lintjes uit. Duurzame en groene initiatieven in de stad kunnen vanaf maandag worden genomineerd. De uitreiking vindt plaats op 9 oktober, de Dag van de Duurzaamheid.

“Het Groene Lintje is een symbool van waardering voor al die inwoners, organisaties en kleine bedrijven die bijdragen aan een sociaal, duurzaam en groen Leiden”, zegt GroenLinks-raadslid Tineke Hoogeboom.

Het nomineren van een initiatief kan tot 22 september door een mail te sturen naar groenelintjes@groenlinksleiden.nl. Geef in de mail kort aan waarom dit initiatief in aanmerking komt voor het Groene Lintje en noteer daarbij ook de contactgegevens van de genomineerde(n).

Onder de aangemelde initiatieven wordt een juryprijs uitgereikt. De inzendingen worden beoordeeld op een aantal criteria. Zo wordt er gekeken of het vernieuwend is voor Leiden of dat het anderen inspireert om ook mee te doen aan een sociaal, duurzaam en groen Leiden. De uitreiking van de Groene Lintjes is op 9 oktober om 16.00 uur in Het Slachthuis bij de Meelfabriek.

Duurzaamheid Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×