(Foto: PR).

Rrrollend Leiden dit weekend terug van weggeweest

Voor het eerst sinds 2019 wordt Rrrollend Leiden weer georganiseerd. Het foodtruckfestival strijkt dit keer niet neer op het Pieterskerkhof waar het ooit begon en ook niet in het Energiepark waar de laatste twee edities werden gehouden. Plaatst van handeling is dit keer het Garenmarktplein.

De organisatie is begin dit jaar door oprichter Trudy Kwik overgedragen aan het Haagse Kreativ Events van Heino Walbroek. De organisator is vast van plan om van Rrrollend na een paar jaar van gedwongen corona-afwezigheid weer een daverend succes te maken.

Walbroek: “De basis wordt gevormd door vijftien opvallende culinaire foodtrucks; de gerechten van deze  keukens-op-wielen variëren van burgers en bites tot verse oesters. En dat onder het genot van een mooi biertje of wijntje en een aantal spetterende optredens.” Voor de kinderen is er entertainment dat leuk is voor jonge gezinnen en ook zijn er lekkernijen voor de kleintjes. Er zijn optredens van Miss Noeka, Aymar Torres, DJ Bentara, Mike Bailey en Ragmob.

Vrijdagmiddag om 16.00 uur gaan de rollende keukens tot 22.00 uur open. Op zaterdag is Rrrollend Leiden van 13.00 tot 22.00 uur open en op zondag van 13.00 tot 21.00 uur.

 

Cultuur Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×