(Foto: Blue Circle Casting).

'Net Als In De Film' zoekt figuranten in Leiden

De makers van succesvolle films ‘Soof’ en ‘Wat is dan liefde’ zoeken figuranten voor de opnames in Leiden van de nieuwe film ‘Net als in de film’. De musicalfilm speelt zich af in de jaren ’80, ’90 en ’00. De hoofdrollen worden gespeeld door Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Kay Greidanus en Uriah Havertong.

Voor dinsdag 20 september zoekt het castingbureau personen tussen de 20 en 75 jaar oud. “Je zal figureren als bezoeker van een prachtig theater”, licht Marco van Os, head of casting, toe. “Door de styling krijg je dan ook leuke kleding en accessoires, welke helemaal past in het tijdsbeeld van de film. Naast de acteurs die de hoofdrollen vervullen, spelen er nog meer leuke en grote acteurs in deze nieuwe film.”

“Wil je figureren en ben je dinsdag tussen 10.15 en 20.30 uur beschikbaar? Meld je dan aan bij Blue Circle Casting“, roept Van Os. “Iedere figurant ontvangt aan het einde van de opnamedag een vergoeding van 50 euro.”

Net als in de film
De film gaat over Annabel (Noortje Herlaar), een disco-meisje uit een volksbuurt en de getroebleerde alto Sander (Benja Bruijning). Ze lijken in alles elkaars tegenpolen op de middelbare school. Wanneer ze samen spelen in de schoolband, herkennen ze elkaar in hun liefde en talent voor muziek. Ze kijken enorm uit naar het optreden, maar Sander verpest het en nog voor hij het kan goedmaken wordt Annabel weggekaapt door Olaf (Kay Greidanus) en verliezen ze elkaar uit het oog.

Als ze elkaar jaren later, in de jaren negentig, via oud klasgenoot Malcolm (Uriah Havertong) weer tegenkomen, besluiten ze met z’n drieën een dance-act te vormen. De act, Three is a Crowd, wordt een enorm succes en binnen no time staan ze in volle clubs, verdienen ze geld als water en dringen de fans zich aan hen op. Maar hoe groter het succes, hoe moeilijker het is om trouw te blijven aan elkaar en zichzelf.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×