(Foto: politie)

Verdachte mishandeling meldt zich na beelden in Team West

Een 22-jarige man heeft zich bij de politie gemeld nadat hij zichzelf herkende op beelden van het opsporingsprogramma Team West. Die beelden toonden de ernstige mishandeling van een 19-jarige jongen in het centrum van Leiden.

Op zaterdag 4 juni werd het 19-jarige slachtoffer in de Marktsteeg ernstig mishandeld. De jongen werd opgewacht toen hij bij Gebr. de Nobel naar buiten kwam en kreeg klappen op zijn hoofd. In het ziekenhuis bleek dat hij een hersenschudding, een gebroken neus en verschillende kneuzingen had.

In Team West liet de politie dinsdag camerabeelden zien van de verdachte. De dag erna meldde een 22-jarige man uit Katwijk zich die zich herkende op de beelden. De verdachte zal later worden gehoord. Omdat de verdachte nu bekend is, zijn de beelden waarop hij te zien is, inmiddels verwijderd.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×