Het betreffende beeld. (Foto: Politie).

Mannen opgepakt na drugsvondst in beeld

De politie heeft twee mannen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij drugshandel. Bij de woning in Warmond waar ze verbleven, werd een beeld afgeleverd waarin de drugs methamfetamine verwerkt was.

De politie kreeg een tip van de Amerikaanse politie dat het beeld onderweg was naar Warmond vanuit Mexico. In de Verenigde Staten is het 16 kilo zware beeld onderschept en gecontroleerd. Daar bleek dat er methamfetamine in verwerkt was. Deze drugs, ook bekend als crystal meth, is zeer verslavend.

Het beeld is in samenwerking met de Amerikaanse autoriteiten gecontroleerd naar Nederland vervoerd. Op Schiphol is het door de politie in ontvangst genomen en door een agent afgeleverd bij de geadresseerde in Warmond. Hierop heeft een arrestatieteam hem en een andere man die ook in de woning aanwezig was, opgepakt.

Het is nog niet bekend hoeveel methamfetamine er precies in het beeld zit.

112 Sleutelstad Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×