Fang Ning Chen Chen (Foto: NTTB).

Ruime zege Scylla-vrouwen tegen hekkensluiter DHC

De vrouwen van Scylla kregen zondag hekkensluiter DHC op bezoek. Het werd uiteindelijk een ruime 6-1 overwinning, maar dat ging niet zo makkelijk als de uitslag doet vermoeden. Esmee van Marwijk en Marie Depuydt hadden de handen meer dan vol aan tegenstander Jisiwei Luo.

De enige twee overwinningen die eenvoudig tot stand kwamen, waren die van Fang Ning Chen Chen. In de openingspartij tegen Samenda Schipper en ook in de eerste wedstrijd na de pauze tegen Olga Dmitrieva bleef de licht geblesseerde Chen Chen, die om die reden ‘de dubbel’ aan zich voorbij liet gaan, eenvoudig overeind.

Hoe anders was dat in de vijf overige wedstrijden. De Leidse tafeltennissers hadden grote moeite om te winnen, dit lukte dan ook zeker niet bij elke wedstrijd.

De afsluitende dubbel was eigenlijk exemplarisch voor de gehele wedstrijd. DHC bood met het ingespeelde duo Dmitrieva/Schipper prima tegenstand, maar Van Marwijk en Depuydt zegevierden. De setstanden zeggen genoeg: 7-11, 11-9, 6-11, 11-9 en 11-6. Oftewel: beide teams 46 punten, maar de beslissende punten voor Scylla.

Vierde plek
Door de zwaarbevochten overwinning op DHC hebben de Leidse vrouwen plek vier voorlopig stevig in handen. Ondanks dat de kermis lonkte, bleef het in de Scyllahal daarom nog lang onrustig.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×