Willem van den Broek. (Foto: BplusC).

Nieuwe directeur BplusC kondigt vertrek alweer aan

Willem van den Broek, directeur-bestuurder van BplusC, legt zijn functie alweer neer. In een verklaring laat Van den Broek weten dat de verwachtingen die hij van de positie had onvoldoende stroken met de in zijn ogen weerbarstige realiteit.

Hij was pas sinds 1 mei directeur-bestuurder bij BplusC waar hij Willem van Moort opvolgde die met pensioen ging. Aan het besluit van Van den Broek liggen persoonlijke overwegingen ten grondslag.

De Raad van Toezicht zegt het vertrek te betreuren. “We hadden gehoopt met Willem van den Broek verder te kunnen bouwen aan cultuureducatie, amateurkunst en de bibliotheekfunctie voor Leiden en omstreken, maar helaas komt daar een vroegtijdig eind aan.” Van den Broek handelt de lopende zaken af en blijft aan tot 1 december of tot het moment dat er een opvolger is gevonden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×