Presentatrice Simone Weimans in gesprek met Joanne van der Leun en Caroline van der Leeuw (Foto's: Mandana Sotodeh).

Leidse Wibar druk bezocht voor opnames 'Met het Oog op Morgen'

Het radio 1-programma van NOS ‘Met het Oog op Morgen’ werd afgelopen zaterdagavond live uitgezonden vanuit de Wibar in Leiden. De avond bestond uit een voorprogramma en aansluitend een live radio-uitzending. Er kwamen ongeveer honderd mensen op de uitzending af.

Verslaggevers Mandana Sotodeh en Casper Chaudron in gesprek met de makers en gasten van Met het oog op morgen

In het voorprogramma ging presentatrice Simone Weimans in gesprek over journalistieke dilemma’s. Dit deed ze samen met Joost Vullings en Coen Verbraak. Tijdens dit gesprek, was er ook ruimte voor de vragen van het publiek.

Eén op één
Tijdens de live radio-uitzending ging Weimans in gesprek met verschillende gasten over actuele gebeurtenissen. Om te beginnen met journalist Pjotr Sauer over de oorlog tussen Oekraïne en Rusland. Dit werd opgevolgd door een interview met de decaan van de Leidse rechtenfaculteit Joanne van der Leun. Muzikante Caroline van der Leeuw sprak over haar nieuwe muziek met de band ‘The Jordan’ en tot slot bespraken Mariëlle van Tweebeeke en Pieter van der Wielen de kunst van een goed interview.

Na de uitzending konden de mensen in het publiek één op één napraten met de presentatoren en de gasten van de avond.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×