(Foto's: Emile van Aelst).

Opbrengst 3 October Tompouces niet voor de poes: 1300 euro voor de vereniging

De speciale 3 October Tompouces die bakker Van Maanen verkocht hebben afgerond 1300 euro opgeleverd voor de vereniging die jaarlijks het Leidens Ontzet organiseert. In de dagen voor de viering zette de bakker de lekkernijen prominent in de etalage. Van ieder verkocht exemplaar hield hij 25 cent achter voor de 3 October Vereeniging.

In totaal zijn er 5.114 rood-witte tompouces verkocht. John van Maanen rondde de opbrengst af tot 1300 euro en overhandigde een cheque ter waarde van het bedrag zaterdag aan het bestuur van de vereniging. Het geld wordt volgend jaar gebruikt bij de organisatie van het Minikoraal en ‘3 October on Tour’, het evenement voor mensen met een beperking.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×