Gesprek met burgemeester Lenferink: verhuizing brandweer, messenbezit onder jongeren en WK-feestjes

In het maandelijkse gesprek met de Leidse burgemeester Lenferink bespreekt Chris de Waard deze keer een aantal zaken die te maken hebben met de verhuizing van de brandweer en de samenvoeging van de brandweer Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest.

Ook het messenbezit en -gebruik onder jongeren komt aan de orde en tenslotte is er aandacht voor het WK voetbal in Qatar. Kunnen er in Leiden wel feestjes worden georganiseerd, nu bekend is dat er bij de bouw van de stadions 6.500 werknemers om het leven zijn gekomen. De Leidse gemeenteraad vindt van niet, maar bij de vergunningverlening speelt zoiets geen rol. Als Nederland ver komt, is het daarom best mogelijk dat er in Leiden toch grote schermen op een plein worden gezet. Een aanvraag daarvoor is nog niet ingediend, maar er is al wel naar geïnformeerd.

Het Gesprek met de burgemeester wordt aan het begin van elke maand opgenomen en de dagen erna verschillende keren uitgezonden op Sleutelstad TV.

Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×