Er past nog wel wat bij hoor!

1576 cadeaus op dag 3 van Sleutelstad inzamelingsactie voor Sintvoorieder1

Op de derde dag van onze inzamelingsactie Sintvoorieder1 werden opnieuw onze stoutste verwachtingen overtroffen. Er kwamen maar liefst 808 cadeautjes bij. Dat brengt het totaal na drie dagen op 1576 presentjes voor kinderen die anders op 5 december geen pakje zouden krijgen.

Cadeautjes langsbrengen bij Sleutelstad kan nog tot en met aanstaande vrijdag 18.00 uur. Ons adres is Middelstegracht 87A in Leiden. Vanaf de Middelstegracht even door de poort rijden en je staat voor onze deur. Handig als je een achterbak vol komt brengen 😇.

Nog even enkele gedenkwaardige momenten van vandaag. Vanmorgen kwamen Henk en Henk langs. Niet die van het Goede Doel maar de directeur en de hoofdredacteur van Omroep West. rond 9.30 uur schoven ze aan in de uitzending bij Chris de Waard. Daarna gingen ze door naar onze collega’s van Bo, de omroep voor de bollenstreek. Want die doet ook mee aan de Sintvoorieder1-actie.

Ook Annelies Dijkman van Omroep West kwam even buurten. Ze maakte opnames voor de Sintvoorieder1 special die zaterdag 26 november in première gaat op TV West.

Enneh, nieuwe pop-up buurman Jeroen van Wijk kwam zich voorstellen. Hij is dichter. En wij hadden einde van de dag 1574 cadeautjes zonder Sinterklaas-gedicht ;p Nou, dat was misschien wat veel van het goede, maar één mooi toepasselijk gedicht kwam er wel uit zijn toetsenbord. Dank je wel Jeroen!

Wenslijst
In koude winternachten brandt het licht
zachter dan het warme hart
van de mensen die geven,
want ieder kind wacht met smart op
speelgoed geschonken door Sint
gedoneerd, uit goedheid van het hart

Het is lang niet vanzelfsprekend dat ieder kind met Sinterklaas een cadeautje krijgt, maar hoe mooi zou het zijn als wij…

Posted by Gemeente Voorschoten on Wednesday, November 16, 2022

Ohja, de gemeente Voorschoten omarmt onze actie en zamelt nu ook cadeautjes in. Dus woon je in Voorschoten? Dan mag je nog steeds bij ons langskomen, maar je kunt ook je presentjes afgeven bij het gemeentehuis aan de Leidseweg!

Leiden Maatschappij Regio Voorschoten SintvoorIeder1


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×