(Foto's: Marja van Tilburg).

ZZ Leiden heerst over Limburg

Vanaf de eerste minuut was het eigenlijk al niet spannend meer. Of het moest de storing in de zaalverlichting zijn, waardoor de wedstrijd iets later begon en ook nog een keer kort werd onderbroken. De Leidenaren beslisten de thuiswedstrijd uiteindelijk met 99-43.

Maar het verschil in punten liep in de startminuten van de wedstrijd ZZ Leiden – BAL al zo snel op dat niemand een seconde twijfelde aan de uitslag van de wedstrijd.

Aan het eind van het eerste kwart gaf het scorebord 27-4 aan. Halverwege was de tussenstand 49-20 en op driekwart van de wedstrijd tegen de mannen uit Weert was de voorsprong van Leiden nog verder opgelopen: 76-31.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×