(Foto: Wim de Leeuw)

Scylla in play-offs na klinkende overwinning op concurrent

Het vrouwenteam van tafeltennisvereniging Scylla speelde vandaag de laatste wedstrijd in de reguliere competitie. In een strijd met directe concurrent Westa werd de vierde plaats en dus een plek in de play-offs veilig gesteld. Op 3 december wordt de halve finale om de landstitel gespeeld tegen koploper VTV.

Scylla begon met een flinke voorsprong in puntenaantal op Westa aan de wedstrijd. Twee van de zeven te verdelen punten waren daardoor genoeg voor de vierde plaats. De speelsters verschenen scherp aan de start. Fang Ning Chen Chen en Marie Depuydt wonnen meteen hun wedstrijden, waardoor het verzet van Westa al was gebroken en deelname aan de play-offs zeker was. Ook Esmee van Marwijk ging er met de winst vandoor.

De Leidse speelsters kwamen in geen van hun partijen echt in de problemen. Af en toe werd er een spannende game gespeeld, maar telkens liet Scylla zien terecht te gaan spelen om de landstitel. Alle drie de speelsters wonnen hun twee partijen en ook het dubbelspel werd door Van Marwijk en Depuydt gewonnen. Eindstand: 7-0.

Op zaterdag 3 december treedt Scylla in Nieuwegein aan tegen VTV. De andere halve finale wordt gespeeld tussen SKF en Dozy Den Helder.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×