The Reflection is een van de nummers op Melle's vierde EP.

Leidse singer-songwriter Melle viert EP-release met optreden in Amsterdam

Eerder deze maand verscheen ‘Morning is Dawning’, de vierde EP van de Leidse singer-songwriter Melle. Om de release luister bij te zetten treedt hij woensdag 23 november op in het Amsterdamse cultureel centrum Cinetol.

Wat Melle betreft is deze EP ‘de afsluiting van een eerste hoofdstuk’. Voordat hij met een debuutalbum komt, wil hij nog een keer de akoestische en intieme kant van zijn muziek naar voren laten komen, zo meldt Cinetol. “Melle neemt je mee in zijn ‘nummers van organische geluiden, vaak met een troostende boodschap.” Geïnspireerd werd hij door Tom Odell, Ruben Hein, The Beatles en Queen.

Melle zat op de middelbare school in Leiden en kreeg hier ook les aan de muziekschool. In 2019 won hij samen met zijn band de Nobel Award en de Amsterdamse popsongcompetitie Mooie Noten Festival. Eerder dit jaar tekende hij zijn eerste platencontract.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×