(Foto: Gluren bij de buren / Maarten J. Eykman).

Gluren bij 132 optredens in 41 Leidse huiskamers

Aan de 2023-editie van Gluren bij de Buren doen in Leiden volgende maand 41 Leidse huiskamers mee. Daar worden in totaal 132 optredens verzorgd door 44 podiumkunstenaars.

Het programma bestaat dit jaar uit een brede verscheidenheid van disciplines en genres. In de Stevenshof speelt een gitaarensemble afgewisseld door een a capella groep, in het centrum wordt door een DJ duo een aantal gouden platen gedraaid. Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd.

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen via glurenbijdeburen.nl/programma/leiden een persoonlijke route samenstellen. Bezoekers kunnen zo van optreden naar optreden hobbelen, maar de echte fanatiekelingen kunnen maar liefst zeven verschillende optredens bijwonen.

Gluren bij de Buren Leiden vindt plaats op zondagmiddag 5 februari van 12.00 tot 17.00 uur en wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met de BplusC. De optredens zijn in alle Leidse wijken.

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×