Burgemeester Lenferink. (Foto: Emile van Aelst).

Vanavond nieuwjaarsrecepties van Leiden, Voorschoten en Zoeterwoude

Maar liefst drie gemeenten houden vanavond hun nieuwjaarsreceptie. In Leiden, Voorschoten en in Zoeterwoude worden de inwoners ontvangen door hun gemeente en toegesproken door de verschillende burgemeesters. Het is voor het eerst in drie jaar dat de bijeenkomsten weer fysiek kunnen plaatsvinden.

In Leiden wordt de nieuwjaarsreceptie gehouden in de Pieterskerk. Voorschoten en Zoeterwoude organiseren de bijeenkomst in het eigen gemeentehuis.

De nieuwjaarsbijeenkomst in Leiden en Voorschoten beginnen om 19.00 uur. In Leiden staat er het eerste uur het traditionele Nieuwjaarsconcert van het Leids Studenten Koor en Orkest Collegium Musicum op het programma. Dat concert is alleen voor genodigden. Dat zijn dit jaar inwoners die wonen op huisnummers 23, 123, 223 enzovoorts. Alle plekken voor dat concert zijn al vergeven. Om 20.15 uur gaan de deuren van de Pieterskerk voor iedereen open. Rond 20.45 uur houdt burgemeester Lenferink zijn nieuwjaarstoespraak.

In Voorschoten is de receptie van 19.00 tot 21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Leidseweg. Burgemeester Nadine Stemerdink zal de aanwezigen toespreken en een gelukkig nieuwjaar wensen.

In Zoeterwoude gaan de deuren van het gemeentehuis aan de Noordbuurtseweg om 20.00 uur open. Om 20.30 uur begint in de raadzaal de half uur durende talkshow ‘Zoeterwoude is om van de houden’ met daarin ook de nieuwjaarsboodschap van burgemeester Fred van Trigt.

Leiden Maatschappij Voorschoten Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×