(Foto's: Marja van Tilburg).

Ook in Weert pakt ZZ Leiden de winst

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft zaterdagavond in Limburg de laatste uitwedstrijd van de Domestic League in winst omgezet. Voor rust gaf Basketbal Academie Limburg (BAL) nog aardig partij tegen het slordig spelende ZZ Leiden. Na de pauze (26-31) sloeg de Leidse ploeg een gaatje. Even was het verschil zelfs 22 punten. Aan het eind gaf het scorebord 58-72 aan.

Coach Doug Spradley had in Weert zijn startende vijf op twee plaatsen gewijzigd. Lucas Kruithof en Erikas Venskus namen de plaatsen in van Stan van den Elzen en Luuk van Bree. Bij Basketbal Academie Limburg is de laatste weken afscheid genomen van Aleksandar Matushev en Tyler Frederik. Wel maakte bij de Limburgse ploeg Romano Sibilo, die twee seizoenen terug nog bij Zorg en Zekerheid Leiden speelde, zijn opwachting.

Met een 58-72 overwinning blijft Zorg en Zekerheid Leiden op de tweede plaats staan. De Domestic League wordt afgesloten met twee thuiswedstrijden. Op 11 februari komt Apollo Amsterdam naar Leiden, op 18 februari is Yoast United te gast in de Vijf Meihal.

 

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×