(Foto: Regio15).

Zes verdachten aangehouden voor mogelijke ontvoering

Aan de Aziëweg, precies op de grens van Zoetermeer en Zoeterwoude, zijn vrijdagavond uiteindelijk zes mannen aangehouden. Dat meldt de politie nadat zaterdag al de nodige informatie naar buiten was gekomen over een mishandeling en mogelijke ontvoering.

Bij de aanhouding loste een agent een waarschuwingsschot. Agenten troffen één slachtoffer aan van de mishandeling. Dat bleek een 28-jarige man uit Naaldwijk te zijn. Ook werd een toevallig passerende fietser aangereden tijdens de vluchtpoging van een verdachte. De twee werden gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Een getuige belde vrijdagavond rond 21.00 uur de politie over een verdachte situatie in de bosjes langs de Aziëlaan. Bij aankomst zagen de agenten drie verdachten die er direct vandoor gingen. Een van hen probeerde per auto te ontkomen. Daarbij reed hij een passerende fietser aan.

De drie mannen zijn aangehouden. Daarbij werd dus ook een waarschuwingsschot gelost door een agent. Niet veel later zagen agenten nog een verdacht voertuig rijden. In die auto zaten drie mannen. Ook zij zijn aangehouden.

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar de mishandeling en ontvoering en ook naar de relatie tussen de zes verdachten en het slachtoffer. “In dit stadium van het onderzoek kunnen we daar nog niets over zeggen”, meldt een woordvoerder van de politie. Alle verdachten zitten vast en worden gehoord. De identiteit van de zes verdachten moete nog worden vastgesteld.

Tips of getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die tussen 20.30 en 22.00 uur iets verdachts gezien of gehoord hebben of in het bezit zijn van camerabeelden rond de plek waar de Aziëweg in Zoetermeer overgaat in de Geerweg in Zoeterwoude. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via M op 0800-7000.

112 Sleutelstad Regio Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×