(Foto: Politie)

Vrijwilligers duiken verloren telefoon op

De vrijwilligers van Stichting Gevonden-Verloren zijn door de politie van het basisteam Leiden Midden in het zonnetje gezet. “Deze toppers hebben donderdag de telefoon teruggevonden van een vrouw die donderdag 16 februari in het water was vallen”, vertelt een woordvoerder van de politie.

“Vlak voordat wij bij het incident arriveerden, bleek de vrouw alweer op het droge te staan, maar haar telefoon lag nog in het water. Wij zijn in contact gekomen met Stichting Gevonden-Verloren, een groep vrijwilligers die verloren dierbare goederen kunnen opsporen op het land en in het water. Zij boden aan om kosteloos de telefoon van de vrouw op te sporen in het water. Dat is gelukt en het mooiste is dat ‘ie het ook nog gewoon doet.”

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×