Werfpop 2022. Dit jaar wordt het festival gehouden op zaterdag 8 juli. (Foto: Chris de Waard)

SKINC opent 41e editie van Werfpop

De winnaar van de Nobel Award 2022 trapt de 41e editie van Werfpop af. Op zaterdag 8 juli staat de Leidse Hout weer in het teken van het Leidse popfestival. Net als vorig jaar is Werfpop niet meer gratis. Een kaartje kost 7,50 euro.

SKINC is een jong, vierkoppig Nederlands pop/hiphop-collectief met leden uit verschillende delen van het land. Hun stijl: uplifting beats en teksten die geïnspireerd zijn door het nachtleven.  Of, zoals ze het zelf zeggen: “Abstracte, funky muziek met elektronische invloeden.”

Afgelopen december won SKINC in Gebr. de Nobel de Nobel Award en verzekerde zich hiermee van een plek op het podium van Werfpop.

Voor de komende editie is Werfpop nog op zoek naar vrijwilligers. Elk jaar zijn er zo’n 350 mensen betrokken bij de organisatie van hét popfestival van de Leidse regio. Er worden mensen gezocht voor achter de bar, maar ook voor het helpen bij het op- en afbouwen van het festivalterrein. Ook worden er nog crewleden gezocht voor het podium en de decoratie van het terrein, en mensen die kunnen helpen bij de kinderactiviteiten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Werfpop.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×