(Foto: BplusC)

Schrijver Boris Kester op bezoek bij BplusC tijdens boekenweek

In het kader van de Boekenweek 2023 komt reiziger en schrijver Boris Kester spreken in de bibliotheek aan de Nieuwstraat. Hij geeft een lezing over zijn nieuwste boek: De Lange Weg Naar Cullaville.

Boris Kester werd als baby door zijn ouders meegenomen op reis en is nooit meer opgehouden de wereld met open blik te ontdekken. Kester heeft ieder land van de wereld bereisd. Dat deden slechts zo’n 250 anderen ook. Van Palau in de Grote Oceaan tot Benin in Afrika. In totaal alle 193 VN-landen. Hij schreef een boek genaamd: De lange weg naar Cullaville, over een aantal van zijn spannendste avonturen.

Tijdens de Boekenweek die dit jaar wordt gehouden van 11 tot en met 19 maart komt Kester op bezoek bij BplusC om over zijn avonturen te vertellen. Hij neemt de bezoekers in zijn presentatie mee naar landen als Jemen, Somalië, CAR en Nauru. Boris zal een paar hoofdstukken in het bijzonder uitlichten, vertellen over de achtergrond bij hoofdstukken én een fragment voorlezen. Aan het einde van de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen en kan een gesigneerd exemplaar van het boek worden gekocht. Dat wordt verzorgd door Boekhandel Kooyker.

Kester komt op zaterdag 18 maart spreken om 11.00 uur bij de centrale bibliotheek aan de Nieuwstraat 4 in Leiden. De toegang is gratis.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×