(Foto: ZZ Leiden Basketball)

ZZ Leiden Basketball twee keer in actie in België

Zorg en Zekerheid Leiden komt deze week twee keer in actie in België. Woensdag treden de Leidenaren om 20.30 uur aan tegen Spirou Basket Charleroi en op vrijdagavond is Zorg en Zekerheid Leiden onderdeel van The Night of the Giants. Zo’n 17.000 toeschouwers zien de Leidse ploeg dan om 20.30 uur spelen tegen Telenet Giants Antwerp, de enige ploeg tegen wie de formatie van coach Doug Spradley nog niet heeft gespeeld.

In de thuiswedstrijd tegen Spirou Basket Charleroi was Zorg en Zekerheid Leiden na rust (42-39) oppermachtig. Via een derde kwart van 25-11 werd de basis gelegd voor een prima 86-66 overwinning.

Na de wedstrijd tegen Charleroi keert Zorg en Zekerheid Leiden niet huiswaarts. De ploeg blijft in België, want vrijdagavond staat de volgende wedstrijd op het programma. Het tot nog toe ongeslagen Telenet Giants Antwerp is dan gastheer van de Leidse formatie. Coach Ivica Skelin van Telenet Giants Antwerp is geen onbekende. Hij was in Nederland zowel coach van Donar  Groningen als van Heroes Den Bosch.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×