(Foto: marja van Tilburg)

ZZ Leiden naar finale landskampioenschap basketbal

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft zondagmiddag in de Vijf Meihal ook de derde wedstrijd tegen Aris Leeuwarden gewonnen. Na een bloedstollende slotperiode eindigde het vierde kwart van de strijd in gelijkspel: 81-81.

Leiden wist de winst na verlenging alsnog binnen te halen. Aris werd verslagen met 98-94 en dus is Leiden al na drie wedstrijden door naar de finale. Die finalewedstrijden beginnen komende zondag in Leiden. Waarschijnlijk om 14.00 uur. Tegen wie ZZ Leiden dan uit moet komen is nu nog niet bekend.

De gewonnen derde wedstrijd ZZ Leiden – Aris Leeuwarden is zondagavond 14 mei vanaf 18.30 uur te zien op Sleutelstad TV. In verband met een live-televisieuitzending rond de Leiden Marathon was deze thuiswedstrijd voor één keer niet live te zien. De komende thuiswedstrijden zijn dat weer wel.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×