Zo ziet de Torenvlietbrug eruit als alles klaar is. (Impressie: Provincie Zuid-Holland)

Voorschoterweg onder Torenvlietbrug in beide richtingen afgesloten

In verband met werkzaamheden bij de aansluiting van de Voorschoterweg met de Zonneveldslaan is de Voorschoterweg onder de Torenvlietbrug tot uiterlijk 7 juli in beide richtingen volledig afgesloten voor automobilisten, fietsers en hulpdiensten. Bussen van Arriva maken geen gebruik van de Voorschoterweg, zij ondervinden dus geen hinder van de afsluiting.

De afsluiting is nodig omdat aannemer Boskalis vanaf medio juni een duiker onder de Voorschoterweg gaat aanleggen ter hoogte van Limes International.

Automobilisten moeten de komende tijd in beide richtingen omrijden via de (rotonde) Torenvlietslaan, het viaduct Valkenburg-Oost, de Randweg Marine Vliegkamp en de Zonneveldslaan. Fietsers rijden via de Torenvlietslaan en rotonde Torenvlietslaan/Voorschoterweg vervolgens eveneens via het viaduct Valkenburg-Oost, de Achterweg en vervolgens via de Zonneveldslaan naar de Voorschoterweg, en vice versa.

Nachtafsluitingen
Bij de aansluiting Voorschoterweg/Zonneveldslaan wordt tot medio juni gewerkt aan de nieuwe inrichting. Er wordt asfalt verwijderd en opnieuw aangebracht, een deel van een watergang gegraven en de bocht naar de Zonneveldslaan wordt verbreed.

Vanwege die asfalteringswerkzaamheden is van woensdagavond 7 juni 19.00 uur tot donderdagochtend 8 juni 06.00 uur én van donderdagavond 8 juni 19.00 tot vrijdagochtend 9 juni 06.00 uur een deel van de Zonneveldslaan en een deel van de Voorschoterweg afgesloten, voor al het gemotoriseerde verkeer. Omwonenden kunnen deze avonden en nachten mogelijk geluid-, trilling- en lichthinder ondervinden van de asfaltmachine, walsen, transporten en overig werkend materieel.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×