(Foto's: Emile van Aelst)

Business Breakfast XL met acteur Loek Peters bij jarige Ronald McDonaldhuis

Het Ronald McDonald Business Breakfast wordt iedere maand georganiseerd. Lokale ondernemers komen tijdens het ontbijt bij elkaar om geld in te zamelen voor het Ronald McDonaldhuis. Deze maand vond het ontbijt plaats in de tuin van het Ronald McDonaldhuis dat dit jaar dertig jaar bestaat. Vanwege de verjaardag werd er extra groots uitgepakt.

Acteur Loek Peters, onder andere bekend van Penoza, kwam vertellen over zijn ‘Maak de Ander beter’ filosofie. Maak de Ander Beter is een concrete, direct toepasbare manier van denken en werken. Niet vergaderen en bespreken tot je een ons weegt. Geen gegoochel met organogrammen. Geen oeverloos lange trajecten waarbij top down geïmplementeerd moet worden om via hoger management, middel management uiteindelijk op de werkvloer en bij de klant te belanden.

Verrassingen
Voordat Peters aan zijn presentatie begon was er een verrassing voor het jarige Ronald McDonaldhuis. RMBB voorzitter Danny Douwes maakte bekend dat naast de jaarlijkse cheque in november er vandaag een tussentijds extra bedrag van 10.000 euro aan het Ronald McDonaldhuis werd geschonken.

De uitleg van Peters over zijn filosofie viel duidelijk bij de ondernemers in de smaak, ondanks dat het programma ruim een half uur uitliep bleef iedereen geconcentreerd zitten luisteren. Na afloop had Arno Roest, kinderarts in het Willem Alexander Kinderziekenhuis ook nog een cadeautje voor het jarige huis. Een grote hapjesplank om wellicht de ouders van zijn patiëntjes eens te verrassen met een hapje tijdens hun verblijf in het Ronald McDonaldhuis.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×