Wilma Zoetemelk
Wilma Zoetemelk. (Foto: Robbert Beurse)

Zoeterwoudse gemeentesecretaris Wilma Zoetemelk stopt

Gemeentesecretaris Wilma Zoetemelk stopt per 1 augustus aanstaande bij de gemeente Zoeterwoude. De algemeen directeur zit al geruime tijd thuis. Volgens ingewijden wegens een hoogopgelopen conflict met burgemeester Fred van Trigt. De gemeente wil dat niet bevestigen en ook Zoetemelk zelf doet er het zwijgen toe. “Partijen kunnen om privacyredenen geen nadere vragen beantwoorden”, staat onder een verklaring van de gemeente.

Zoetemelk was 23 jaar in dienst van de gemeente Zoeterwoude. “Haar vertrek is de uitkomst van gesprekken die namens het college van burgemeester en wethouders met haar zijn gevoerd. In gezamenlijk overleg is besloten dat zij per 1 augustus 2023 stopt als gemeentesecretaris/algemeen directeur”, zo luidt de schriftelijke verklaring.

“Tijdens haar lange dienstverband bij de gemeente heeft zij in haar functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur veel voor de gemeente Zoeterwoude betekend. Ze heeft zich ingezet voor een organisatie met een cultuur gericht op samenwerking met de inwoners en maatschappelijke partners en bijgedragen aan een zelfbewust, zelfstandig Zoeterwoude. Het college spreekt zijn grote waardering uit voor haar jarenlange loyale inzet voor onze gemeente”, schrijft burgemeester Van Trigt.

Politiek Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×