Sven Spaargaren wordt wethouder in Aalsmeer. (Foto's: Chris de Waard)

Sven Spaargaren geïnstalleerd als wethouder in Aalsmeer

Raadslid Sven Spaargaren uit Oegstgeest verlaat de politiek en het dorp om wethouder te worden in Aalsmeer. Donderdag wordt hij geïnstalleerd en woensdagavond nam hij afscheid van zijn collega-raadsleden en bekenden in café De Gouwe in Oegstgeest.

Spaargaren wordt in Aalsmeer wethouder namens de VVD. De financieel specialist krijgt als portefeuille naast financiën ook economie en toerisme, bedrijventerreinen en werk en inkomen.

Sven Spaargaren over zijn nieuwe baan als wethouder in Aalsmeer, waar hij donderdag wordt geïnstalleerd.

“Inderdaad best een zware portefeuille”, beaamt Spaargaren bij zijn afscheidsborrel. “Daarom verhuizen we ook zo snel mogelijk naar Aalsmeer. Dat commitment heb ik al afgegeven en ik wil dat ook graag. Je hebt ook ’s avonds nogal eens vergaderingen en daar kan ik dan lekker op de fiets naartoe.”

De VVD’er uit Oegstgeest is overigens geen onbekende in Aalsmeer. Zijn ouders wonen er en zijn vader was er in het verleden twintig jaar raadslid voor dezelfde partij. “Maar in Oegstgeest blijf ik ook komen. Ik heb hier veel vrienden en ik blijf ook hockeyen bij LOHC. Want dat is veel te gezellig.”

 

Oegstgeest Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×