In de rij voor Jochem Myjer is al jaren een vertrouwd beeld. Tegenwoordig is de rij doorgaans online. (Archieffoto: J.P. Kranenburg)

Extreem veel belangstelling voor kaartjes Jochem Myjer

Alle kaartjes voor de nieuwe voorstelling ‘Net alsof’ van Jochem Myjer waren vrijdag binnen een uur uitverkocht. “Het is soort van een loterij, lieve vrienden. Ik speel nog paar jaar. Dan in grotere zalen. Het komt vast een keer goed! #ikdekmijalvastin”, aldus de Leidse komiek via zijn sociale mediakanalen.

Hoe groot de belangstelling voor Myjer is, bleek wel uit het feit dat er op de piek 180.000 mensen in de wachtrij stonden voor de 21.000 beschikbare kaarten. “Er worden veel meer mensen teleurgesteld dan blij. Excuses daarvoor”, zegt Jochem Myjer daarover. “Het helpt ook niet mee dat ik iets minder ga spelen, maar ik beloof dat ik deze show wat langer en in wat grotere zalen zal spelen om een beetje aan de vraag te voldoen.”

Myjer speelt de nieuwe show voorlopig nog wel even. “Wel drie à vier jaar, dus het gaat een keer lukken, dat kan niet anders”, aldus Myjer. “Ik wil nog zeggen dat ik echt zeer ontroerd ben door de trouwheid van jullie fans. Dat jullie toch de moeite nemen het altijd weer te proberen ondanks de kleine kans.”

De eerste voorstelling van ‘Net alsof’ wordt begin september gespeeld in Middelburg. De tournee wordt in juni volgend jaar afgesloten in de Leidse Schouwburg.

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×