Meelopen met de Grote Optocht op 3 oktober moet iedereen eigenlijk minstens een keer hebben gedaan. (Foto: Emile van Aelst)

Oproep 3 October Vereeniging: Loop mee in de Grote Optocht

Wie op dinsdag 3 oktober als figurant wil meelopen in de Grote Optocht van de 3 October Vereeniging kan zich daar nog tot 1 augustus aanstaande voor opgeven. “Speel de rol van je leven”, zo luidt de wervende aanmoediging van de vereniging.

Iedereen kan zich opgeven. Zowel Leidenaren als inwoners van de regio. De optochtcommissie regelt alle benodigde zaken als kleding, schmink, een pruik en een lunch. “En een hoop lol. natuurlijk.”

Naar de Grote Optocht kijken is leuk, maar eraan meedoen zou iedereen minstens een keer gedaan moeten hebben. “Dat is echt onvergetelijk. Zeker als je met een vriendengroep of met je familie meedoet, is het hartstikke gezellig.”

Ter voorbereiding op de Grote Optocht organiseert de 3 October Vereeniging op zaterdag 27 augustus 2023 een Figurantenmiddag. Een uitnodiging met de plaats en de tijd volgt na inschrijving. In september krijgen de deelnemers te horen hoe laat ze op dinsdagochtend 3 oktober 2023 verwacht worden. De Grote Optocht start en eindigt bij het Bonaventura Collega aan de Burggravenlaan 2 in Leiden.

Leiden Maatschappij Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×