De Tuin van de Smid van bovenaf gezien
(Foto: De tuin van de smid)

Tuin van de smid genomineerd voor Gaia Green Award

Restaurant De tuin van de smid in Polderpark Cronesteyn is een van de drie finalisten in de categorie restaurants/strandpaviljoens voor de Gaia Green Awards 2023. De Gaia Green Award is een prijs voor duurzaam ondernemen in de horecabranche.

Vanwege de nominatie alleen al voelt het team van De tuin van de smid de grote waardering voor het jarenlange groen ondernemen. De tuin van de smid heeft een vegetarische menukaart (deels plantaardig) en gebruikt voor tachtig procent biologische producten. Ook is het restaurant een plek voor sociaal ondernemerschap.

De Gaia Green Awards worden uitgereikt aan duurzame horecalocaties in Nederland en België. De award kent drie categorieën: hotels, restaurants en zogenoemde mice-locaties (meetings, incentives, conventions en exhibitions). Ook kent de award meerdere subcategorieën. De award heeft als doel om duurzame horecalocaties te onderscheiden en de rest van de horecamarkt te inspireren.

De vakjury kiest begin september een winnaar per categorie. De keuze wordt gebaseerd op 3 factoren: de ingestuurde vragenlijst uit de eerste ronde, de uitkomst van de mystery visit en het aantal publieksstemmen. Stemmen kan tot 15 augustus.

Leiden Leiderdorp Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×