(Foto/Video: Brigit Disseldorp)

Open Leidse Tenniskampioenschappen bij Tennisclub Roomburg

Tientallen Nederlandse tennistoppers gaan deze week de titelstrijd met elkaar aan tijdens de RE/MAX Open Leidse Tenniskampioenschappen bij Tennisclub Roomburg. Het toernooi begon maandag en duurt nog tot en met zondag.

Het tennistoernooi vindt alweer voor de 67e keer plaats bij de Leidse tennisclub aan de Kanaalweg. Zoals elk jaar doen veel van de beste tennissers van Nederland mee, maar ook aanstormend talent is op de banen te zien.

De kwalificaties voor het hoofdtoernooi werden op maandag en dinsdag gespeeld. Het hoofdtoernooi begon woensdag en zondag 23 juli is de grote finaledag. De wedstrijden van het Nationaal Ranglijst Toernooi worden voornamelijk overdag gespeeld, maar ook deels in de vroege avond en zijn de hele week gratis toegankelijk voor publiek.

Oudste
De Open Leidse Tenniskampioenschappen worden sinds 1955 gespeeld bij Roomburg. Daarmee is het met vier sterren genoteerde ‘Nationaal Ranglijst Toernooi’ het oudste van Nederland. Naast het toernooi in de categorie één wordt voor regionaal talent ook een Open Toernooi in de categorieën drie tot en met zeven gespeeld.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×