De 1.96 meter lange Tajion Jones zette zijn handtekening onder het contract. (Foto: ZZ Leiden)

Zorg en Zekerheid Leiden contracteert 1.96 meter lange Tajion Jones

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft de eerste buitenlandse aanwinst vastgelegd. De 1.96 meter lange Tajion Jones zette vandaag zijn handtekening onder een contract dat hem voor komend seizoen verbindt aan de Nederlandse en BNXT-kampioen. De 27- jarige guard is afkomstig van UNC Asheville.

Goede allrounder
Coach Doug Spradley is blij dat Zorg en Zekerheid Leiden Basketball Jones voor komend seizoen heeft vastgelegd. “Tajion is een speler waar we al vroeg naar hebben gekeken. Hij is een speler die op de 2- en de 3-positie kan spelen. Hij is een goede allrounder. In de afgelopen jaren schoot hij meer dan 40 procent van zijn driepunters raak. We kijken er naar uit om daar gebruik van te maken.”

Met het vastleggen van Jones telt de selectie van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball nu zeven contractspelers: Marijn Ververs, Maarten Bouwknecht, Stan van den Elzen, Luuk van Bree, Lucas Kruithof, Roeland Schaftenaar en Tajion Jones. Daarnaast gaan de jongelingen Duko Bos en Liam van der Schalie komend seizoen opnieuw meedraaien.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×