Chris de Waard (Sleutelstad) en Rudo Slappendel (Unity.NU) bij de gezamenlijke medewerkersbijeenkomst dit voorjaar.

Sleutelstad en Unity.NU voegen websites samen

In het kader van het komende samengaan van Sleutelstad en Unity.NU hebben de twee samenwerkende omroepen dinsdag de websites samengevoegd. In de onderlinge afspraken is vastgelegd dat het nieuws uit de regio zal worden gebracht onder de merknaam Sleutelstad. Amusement onder de naam Unity.NU.

Omdat online met name nieuws wordt gebracht hebben de twee omroepen ervoor gekozen om de bestaande nieuwssite Sleutelstad.nl te handhaven als website van de nieuwe omroep. De programmering en live-streams van Unity.NU hebben een plekje gekregen op deze website.

De sociale mediakanalen van Unity.NU worden vanaf nu ingezet voor de promotie van de programma’s. Hiervoor wordt de komende tijd nog beleid ontwikkeld. De Sleutelstad-socials worden gebruikt voor het nieuws. De nieuwsbrief-abonnees van Unity.NU ontvangen als ze dat willen voortaan de nieuwsbrief van Sleutelstad en de nieuwsapp van Unity.NU komt te vervallen.

De komende maanden werken de omroepen verder aan de integratie van de radio- en televisiekanalen. Dat moet uiterlijk eind dit jaar resulteren in één gezamenlijk radioprogramma en één tv-kanaal.

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten Wassenaar Zoeterwoude Sleutelstad-Unity


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×