(Foto: Emile van Aelst)

Onno Innemee verhuist Comedy Club naar Grand Café de Burcht

De Comedy Club die vorig jaar in Leiden werd opgericht door de Leidse cabaretier Onno Innemee gaat na de zomer verhuizen naar Grand Café de Burcht. “We zaten bijna elke maand helemaal vol en zijn uit ons jasje gegroeid”, geeft Innemee als reden voor de verhuizing.

Afgelopen jaar werden stand-up comedy avonden georganiseerd bij Bourbon Street op het Noordeinde. Vanaf september is de plaats van handeling het Burchtplein. Niet alleen de locatie is nieuw. De naam verandert mee van Bourbon Street Comedy Club naar Comedy Club de Burcht.

Tekst gaat door onder de video.

Onno Innemee over de verhuizing van de Comedy Club.

“Deze prachtige setting biedt de perfecte ambiance voor een avond vol humor en gezelligheid. We kijken ernaar uit om samen met jullie dit nieuwe hoofdstuk te schrijven en op onze nieuwe locatie de stand-up comedy avonden voort te zetten”, zegt Innemee over de nieuwe locatie. Daar worden elke laatste woensdag van maand een Comedy Night gehouden en ook een keer per maand een Open Mic waar nieuw talent een kans krijgt. “Maar je kunt op die avonden ook comedians treffen die al bekendheid hebben verworven”, zegt Innemee. “Die komen dan nieuwe grappen testen.” De eerste avond op de nieuwe stek is zo’n Open Mic. Die wordt gehouden op zaterdag 2 september.

Eens per maand blijft ook een internationale comedy-avond op het programma staan. In het Engels met comedians van over de hele wereld.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×