Jaarmarkt Leiderdorp krijgt open podium

De Jaarmarkt Leiderdorp krijgt dit jaar voor het eerst een Open Podium. Op het Cultuurplein kunnen Leiderdorpers hun talenten laten zien aan het publiek. Op het grasveld bij Winkelhof staat een groot podium, waarop jong en oud gratis mogen optreden. Iedere deelnemer krijgt tien minuten de tijd op het podium. Voor iedere deelnemer is er een prijs, de winnaar krijgt honderd euro.

Leiderdorpers die mee willen doen, kunnen zich aanmelden via info@jaarmarktleiderdorp.nl. In de mail moeten ieder geval de naam en leeftijd van de deelnemer(s) staan en een omschrijving van de act. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, bij veel inschrijvingen vindt er een loting plaats.

Het Open Podium is onderdeel van het Cultuurplein tijdens de jaarmarkt. Op dit plein presenteren Leiderdorpse culturele instellingen zich aan het publiek. Zo zijn er onder andere kramen van het Leiderdorps Museum, Kunstkring Leiderdorp, diverse koren en dansscholen. Op het podium verzorgen deze organisaties ook diverse optredens.

Opening
De Jaarmarkt en het Cultuurplein worden om 10.00 uur geopend door burgemeester Laila Driessen en cultuurwethouder Herman Romeijn. Om 13.00 uur vindt er op het podium ook een optreden van Clown Noni plaats, die afsluit met het uitdelen van gevouwen ballonnen.

De Jaarmarkt Leiderdorp vindt zaterdag 2 september tussen 10.00 en 17.00 uur plaats op de Laan van Berendrecht en op het Statendaalderplein. Meer informatie staat op www.jaarmarktleiderdorp.nl.

Cultuur Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×