(Foto's: Emile van Aelst)

Rode loper bij voorpremière Pip en Pelle en het hart van Molonië

Bij de Leidse bioscoop Trianon lag vrijdag de rode loper uit. Voorbijgangers keken verbaasd op en zagen vooral veel kinderen die in spanning aan het wachten waren op hun helden uit de film ‘Pip en Pelle en het hart van Molonië’.

Als de hoofdrolspelers gewoon komen aanlopen en niet in een grote limousine komen aangereden, begint buiten op de rode loper een klein feestje. Tussen de helden van de film loopt ook Leidenaar Onno Innemee, die in de film de rol van de schurk Pluun vertolkt. De film vertelt het verhaal van Pip en Pelle die een magisch hart in handen krijgen. Dat is het begin van een groot avontuur omdat het hart namelijk gestolen is uit het ondergrondse land Molonië. Pip en Pelle en hun beste vriend Arie de Postbode zijn vastbesloten dit hart terug te brengen naar Molonië. Een avontuurlijke tocht, die niet zonder gevaren is, want de schurk Pluun ligt op de loer.

De familiefilm is vanaf 24 augustus te zien in de bioscoop. En volgens Onno – Pluun – Innemee moeten we allemaal de film gaan kijken, “Omdat het de meest hartverwarmende familiefilm is van het jaar! Boordevol humor, avontuur en oude bekenden.”

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×