Touwtrekken en de kermis van de Feestweek (Video: Brigit Disseldorp)

Terugblik Wassenaarse Feestweek: samenzijn en verbinden

De Wassenaarse Feestweek is inmiddels voorbij. De organisatie kijkt tevreden terug op de week waarin verschillende activiteiten werden georganiseerd op de Dr. Mansveldkade in Wassenaar.

“De activiteiten zijn ieder jaar voor jong en oud. Enkele hoogtepunten zijn het Kuipjesteken op donderdagavond, het touwtrekken op vrijdagavond en de Oldtimerdag op zaterdag. Bezoekers vanuit Wassenaar en daarbuiten komen op deze activiteiten af”, merkt de voorzitter van de Wassenaarse Oranje Vereniging, Jan Stallinga. Hij merkt dat er dit jaar zelfs bezoekers uit het buitenland op de kermis afkwamen. “Ik heb ook heel veel toeristen gezien. Mensen uit Finland, Engeland en Duitsland vieren vakantie in Duinrell en komen dan ook hier naartoe”, aldus de voorzitter.

Terwijl de week vooral in het teken staat van de activiteiten, draait het bij de voorzitter vooral om de verbintenis tussen de Wassenaarders. “Dat is eigenlijk de essentie die we als Oranje Vereniging willen bereiken. Het samenbrengen van Wassenaarders en eigenlijk een beetje bijdragen aan samenzijn en verbinden.”

Maatschappij Wassenaar


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×