De Voetbalstart bij voetbalclub RCL in Leiderdorp (Video: Brigit Disseldorp)

RCL introduceert nieuwe Joop van Huut-Cup tijdens Voetbalstart

Voetbalclub RCL heeft het nieuwe seizoen traditioneel afgetrapt op het veld in Sportpark De Bloemerd. Burgemeester Laila Driessen mocht woensdagochtend voor de laatste keer samen met oud-voorzitter Dick van der Bijl de ‘Voetbalstart’ openen.

Bij de aftrap van de Voetbalstart werd Joop van Huut in het zonnetje gezet. Van Huut heeft 35 jaar lang de Voetbalstart georganiseerd en neemt nu afscheid van de club. Tijdens het openingswoord werd van Huut nog even in het zonnetje gezet. Hij kreeg als dank voor zijn inzet de afgelopen jaren een bos bloemen. Ook wordt er binnenkort bij RCL gespeeld om de Joop van Huut cup.

Een nieuw seizoen komt met nieuwe uitdagingen. Bij RCL liggen deze niet zo zeer op het veld, maar in de organisatie er omheen. Eerder dit jaar nam Dick van der Bijl al afscheid als voorzitter, maar er is nog geen opvolger gevonden. Ook komt de club vrijwillige handjes tekort en hebben meerdere bestuursleden aangegeven te willen stoppen. Voor al deze functies worden dus nieuwe mensen gezocht.

Leiderdorp Maatschappij Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×