(Foto's: Politie Rotterdam)

Leidenaar vast voor steekpartij zomercarnaval

Een 19-jarige man heeft zichzelf bij de politie gemeld na een opsporingsbericht in verband met een steekpartij die op zaterdag 29 juli plaatsvond tijdens de viering van het zomercarnaval in Rotterdam. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De man wordt verdacht van betrokkenheid. Mediapartner Omroep West weet te melden dat het gaat om ene man uit Leiden.

Tijdens het zomercarnaval werd in de Witte de Withstraat in Rotterdam een man neergestoken. De politie is nog op zoek naar vier mede-verdachten van de Leidenaar en roept hen op zich te melden. Ook worden getuigen opgeroepen om informatie te delen. Op de foto is de man uit Leiden onherkenbaar gemaakt.

Bij de steekpartij raakte een 29-jarige Rotterdammer gewond. Dat gebeurde rond 22.45 uur. Hij werd meteen naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft sporen en beelden veiliggesteld. Op de beelden is een man te zien met een mes in zijn handen. Deze man wordt verdacht van het steken. Uit de beelden blijkt dat hij zijn shirt heeft uitgedaan. De andere drie mannen worden verdacht van openlijke geweldpleging.

De politie heeft onderstaande foto’s van de verdachten verspreid en wil graag weten wie het zijn. Ook informatie over de onherkenbaar gemaakte verdachten is nog welkom in het belang van het onderzoek. Melden kan gratis via 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×