Het warenhuispand aan de Aalmarkt waar C&A heen verhuist. (Foto: Chris de Waard)

Centrummanager Gijs Holla hoopt op snelle verhuizing C&A

Centrummanager Gijs Holla is blij dat C&A in Leiden blijft, zo reageert hij op het bericht dat de winkelketen verhuist. “Ik hoop dat de gemeente er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de verhuizing zo snel mogelijk plaats kan vinden. Dus snel de vergunningen afgeven voor benodigde verbouwing.”

C&A verhuist van de Haarlemmerstraat naar het pand aan de Aalmarkt, waar vroeger lange tijd V&D in was gevestigd. Na het vertrek van Hudson’s Bay stond het lange tijd leeg. Horecagroep Cosmos vult momenteel de bovenste etage met restaurant Zirkus. Holla: “Ik ben blij dat de leegstand op de begane grond van de V&D zo op een mooie manier wordt opgelost.”

In het huidige pand van C&A worden na een splitsing twee winkels gevestigd: Cotton Club en The Sting. “Ik vind het leuk dat Cotton Club naar Leiden komt, en ook dat The Sting in onze stad blijft. Het is goed voor de aantrekkingskracht van de binnenstad op de regio.”

C&A sluit eind november de deuren aan de Haarlemmerstraat. Het is nog niet bekend wanneer de verbouwing van het oude V&D-pand begint.

Economie Leiden Maatschappij C&A en The Sting verhuizen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×