(Foto's: Chris de Waard, hoofdfoto: Gemeente Leiden)

Leidse vlaggen wapperen voor Henri en Peter

Henri Lenferink neemt op donderdag 31 augustus met een bijzondere raadsvergadering, een concert en een feest afscheid als burgemeester van de stad.

Als blijk van waardering voor zijn toewijding en verdiensten voor de stad Leiden roept de voltallige Leidse gemeenteraad op om op die dag de Leidse vlag uit te hangen. Een eerbetoon aan 20 jaar trouwe dienst.

Het uithangen van de vlag vormt een symbolisch gebaar om de vertrekkend burgemeester op 31 augustus 2023 te eren. De vlag kan op 1 september 2023 blijven hangen om zijn opvolger, waarnemend burgemeester Peter van der Velden, warm te ontvangen.

De gemeenteraad roept daarbij alle inwoners, organisaties en bedrijven in Leiden op om met veel enthousiasme de Leidse rood-witte vlag met sleutels uit te hangen op deze dagen.

Vlagactie
Wie vandaag of morgen een foto of selfie stuurt met een wapperende Leidse vlag, maakt kans op een setje Sleutelstad koffiemokken. Onder alle inzenders verloten we drie keer twee mokken. Mail je foto naar leidsevlagactie@sleutelstad.nl.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×