Waterscouting Waingunga in actie
De waterscouts in actie. (Foto's: Waingunga)

Waterscouting Waingunga wint regionale zeilwedstrijden

Waterscouting Waingunga uit Leiden heeft afgelopen zaterdag bij de RA4-zeilwedstrijden, de regionale zeilwedstrijden op de Kaag, de eerste prijs behaald in twee categorieën. Zowel in de categorie Lelievletten tot en met 15 jaar als in de categorie Lelievletten tot en met 18 jaar won de Leidse waterscoutinggroep de eerste prijs. Dit betekent dat de zeeverkenners van Waingunga het mogen gaan opnemen tegen andere scoutinggroepen bij de Landelijke Scouting Zeilwedstrijden (LSZW) in Zeewolde in het weekend van 23 en 24 september.

In 2017 heeft waterscouting Waingunga bij die landelijke wedstrijden al eens de tweede prijs behaald in de klasse tot en met 15 jaar. “We hopen natuurlijk ook dit jaar landelijk in de prijzen te vallen, maar alleen de ervaring van het meedoen aan het Nederlands Kampioenschap Lelievletzeilen is al een eer en een hele ervaring”, zegt Martijn Lekanne dit Deprez van Waingunga.

Meer informatie over Waingunga: www.waingunga.nl. Meer informatie over de RA4: www.ra4.nl. Meer informatie over de LSZW: www.lszw.scouting.nl.

 

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×