(Foto : Chris de Waard)

Zondagmorgen geen treinverkeer rond Leiden

Zondag rijden er tot 12.30 uur geen treinen op de trajecten Leiden – Den Haag, Leiden – Haarlem en Leiden – Schiphol. De komende week rijden er minder treinen van, naar en via Schiphol.

Een deel van de tunnelbuizen bij de luchthaven is dan wegens herstelwerkzaamheden buiten gebruik. Daardoor kunnen er minder treinen via Schiphol rijden.

Sprinters

Tussen maandag 2 en zondag 8 oktober rijden er vier intercity’s per uur van en naar Leiden Centraal. Dat is de helft van het reguliere aantal treinen, want de Sprinters rijden volgende week niet.

Op zaterdag 14 oktober rijden er helemaal geen treinen tussen Schiphol en Den Haag en tussen Leiden en Amsterdam. De NS zet dan  bussen in die stoppen op de stations Schiphol, Leiden Centraal, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Voorhout en  Sassenheim. De trein van Leiden naar Den Haag rijdt die dag wel gewoon.

Op zondag 15 oktober rijden er geen acht maar vier treinen per uur tussen Leiden en Schiphol. Voor reizigers vanuit de richtingen Alphen aan den Rijn/Leiden en Gouda/Den Haag zet de NS bussen in.

Leiden Maatschappij Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×