Het LCF mag zich altijd op veel belangstelling van het publiek verheugen. (Archieffoto: Emile van Aelst)

Kaartverkoop Leids Cabaret Festival start 1 december

Over een maand gaat de verkoop voor de tickets van het Leids Cabaret Festival (LCF) 2024 van start. Op vrijdag 1 december om 13.00 uur gaan de kaarten voor alle festivaldagen in de verkoop. Het gaat daarbij om de twee voorrondes op maandag 5 en dinsdag 6 februari, de halve finale op donderdag 8 februari en de finale op zaterdag 10 februari 2024.

Wie zelf mee wil doen aan de audities die worden gehouden op 14 en 21 januari kan zich nog tot eind november melden bij het LCF door het deelnameformulier op de website in te vullen.

Extra
In de week van het LCF is een extra voorstelling ingepland. Op woensdag 7 februari speelt Merijn Scholten de voorstelling Team Solo in de Leidse Schouwburg.

Finalistentour
Na de finale van het Leids cabaret Festival hebben de finalisten een maandje rust, maar dat is stilte voor de storm. Op 5 maart gaat de traditionele finalistentour van start in het Amsterdamse Theater Bellevue. Vervolgens treden de finalisten tot begin juni wekelijks op in theaters door heel Nederland. De Finalistentour wordt in Leiden afgesloten met voorstellingen op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024. Wie zo lang niet wil wachten en de finalisten toch in de buurt wil zien optreden kan op zaterdag 6 april ook terecht in Theater het Trefpunt in Warmond.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×