Griezelen bij voetbalvereniging Lugdunum. (Foto: LVV Lugdunum)

Griezelen met Halloweentocht Lugdunum op 3 november

Voor de vierde keer organiseert voetbalvereniging LVV Lugdunum een Halloweentocht. Alle kinderen uit Leiden zijn welkom om mee te griezelen, ongeacht of ze aangesloten zijn bij de voetbalvereniging. De Halloweentocht vindt plaats op vrijdag 3 november en is verdeeld in twee verschillende tijdsloten.

Van 19.00 uur tot 20.00 uur is er een tocht zonder schrik. Tijdens deze ronde wordt er niemand onverwachts aan het schrikken gemaakt en zijn ouders welkom om mee te lopen. Wie wel houdt van lekker griezelen, kan vanaf 20.00 uur meedoen en dan haalt LVV Lugdunum alles uit de kast om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Voor ouders is er de mogelijkheid om in de kantine te wachten.

De tocht is georganiseerd door vrijwilligers. Om mee te doen hoef je je niet van tevoren aan te melden. Wel vraagt LVV Lugdunum om een (contante) bijdrage van 1 euro per deelnemer. De Halloweentocht wordt gehouden aan de Oegstgeesterweg 2 in Leiden.

Organisatoren Miranda Hillebrand en Koos Spies vertellen in De avond van Sleutelstad over de Halloweentocht bij LVV Lugdunum.

Leiden Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×